Семейството на бира „Пустиняк“ се увеличи – KONKURENT.BG

Семейството на бирата с марка „Пустиняк“ се увеличи. Преди да е настъпило лятото, на пазара излязоха нови два продукта – „Як Пустиняк“ със съдържание на алкохол 5% с екстракт 11.5°Р и „Баш Пустиняк“ – 7% с екстракт 14°Р. Те се предлагат в удобни за клиентите еднократни стъклени бутилки, съобщиха от „Ломско пиво“.

Двата нови „Пустиняк“-а са издържани изцяло в духа на крафт продуктите – висок екстракт, бавно отлежала, естествено газирана, без сурогати /царевица, царевичен грис и други/ съставена от четири съставки /вода, малц, хмел, мая) и сварена по класическа технология бира.

От пивоварната, която тази година навършва 125 години допълниха, че с двата нови продукта на пазара допълват семейството на „Пустиняк“-а и предлагат на клиентите бира за всеки вкус – с по-нисък и с по-висок градус.

Новите бири се радват на голям интерес в цялата страна, като след типично свдоята си територия – Северозапада, те бързо станаха част от асортимента на водещи бирарии в София и Пловдив. Въпрос на чест е да вдигнеш тост с „Пустиняк“, казват познавачи и ценители,  които отчитат предимствата на най-новите продукти на „Ломско пиво“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *