СЕМЕЙСТВОТО НА БИРА „ПУСТИНЯК“ СЕ УВЕЛИЧИ

https://www.beerpustinyak.com/wp-content/uploads/2019/11/DSC0650-1280x902.jpg

По случай 30 000 последователи в официалния профил на бира „Пустиняк“ в социалната мрежа Фейсбук, нашето семейство порасна с един различен и нов продукт на пазара.

Навлизайки в есенно-зимния сезон повечето пивоварни пускат отново на пазара своите тъмни версии, без някаква особена промяна. Както знаете ние залагаме на естествените суровини и печелим аплаузи. Затова решихме да постъпим различно и Ви представяме нашия нов продукт – „Убав Пустиняк“, червено нефилтрирано със съдържание на алкохол 5% и с екстракт 11,5°Р.

Той се отличава с лек аромат на карамел, който се забелязва по-отчетливо във вкуса, средно сладък и постепенно преминаващ в сух, а нежната горчивина накрая гали небцето.
Газировката е средна към висока, а цветът е кехлибарено-рубинен. Финалът се отличава с приятна фина горчивина и лека стипчивост.

Отличителна черта на нефилтрираното пиво е начинът на консумация. Преди да се насладите на глътка от пивото, е препоръчително бутилката да се обърне с капачката надолу, за да се разнесат равномерно дрождите и естествената мътност. При сервиране в чашата трябва да се налее половината бутилка бира, а след това с леки въртеливи движения да се раздвижи и останалата течност преди да се долее, за да се получи перфектната чаша пиво с плътен и автентичен вкус.

С този продукт допълваме семейството на „Пустиняк“-а и предлагаме на клиентите бира за по-хладните месеци. Наздраве на всички! ?

Благодарности на двама наши приятели и талантливи видинчани Filip Zahariev и Sonya Valeri за страхотните кадри! ?

 Полезна информация⤵️
? ОБЕКТИ: http://www.beerpustinyak.com/location/
➡️ Нашите продукти: http://www.beerpustinyak.com/about-the-beer/
➡️За препоръки, оферти, отзиви и бизнес запитвания:
? http://www.beerpustinyak.com/contact/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *